Jag har hittat färdriktningen i livet

Idag sitter jag här framför datorn och tänkte att jag skulle ta och berätta om att jag har vänt mig till en coach i Linköping. Det var för några månader sedan som jag insåg att jag behövde samtalsterapi, och jag fick då reda på genom en av mina bästa vänner att det finns ett företag som heter Mindsteps. Hon som driver det här företaget är en coach i Linköping som genom samtalsterapi eller parterapi hjälper människor som behöver hitta färdriktningen i livet. 

Jag tycker att det är viktigt att ha bra vänskapsrelationer men samtidigt är det en avvägning hur mycket man ska berätta om sig själv och sina problem till dem som står en nära. Jag vill verkligen inte bli en sådan där person som går under definitionen energitjuv. Det är så lätt när man har problem att man fastnar i ett slags egocentriskt tänkande där man tror att hela universum snurrar runt ens eget huvud. Ser man inte detta själv finns risken att ens vänner inte orkar med en, det var därför jag bestämde mig för att istället vända mig till denna coach i Linköping. Där kunde jag lägga tunga saker på bordet samtidigt som jag fick verktyg att ta tag i det som jag behövde ta tag i. Man kan säga att jag hittade de strategier hos denna coach i Linköping som jag behövde för att få en mer hanterbar vardag. Att vända sig till Mindsteps var definitivt det bästa jag kunde göra i den situation som jag befann mig i, och därför väljer jag att dela detta med er så att ni får veta att den här möjligheten till att få hjälp genom samtalsterapi hos denna coach i Linköping finns.